Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hacktivists (1457001) - Almeja Pocha (799490) » 570001240: T50/R1

Copa 570001240 Información oficial sobre el partido 570001240 en Hattrick

08.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 1

C.D. SAN LANGOSTINO Alineación oficial del equipo 'C.D. SAN LANGOSTINO' en el partido 2 - 7 F.C. Mollerusa Alineación oficial del equipo 'F.C. Mollerusa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
C.D. SAN LANGOSTINO Alineación oficial del equipo 'C.D. SAN LANGOSTINO' en el partido 0 - 7 F.C. Mollerusa Alineación oficial del equipo 'F.C. Mollerusa' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. SAN LANGOSTINO

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): El porter de LANGOSTINO va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Panayiotis Arabosis va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 4!
  • 101 Minuto 58 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Javier Amado, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 6 per a LANGOSTINO.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nestor Karlinskiy de LANGOSTINO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. Mollerusa

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ermanno Stilla quedar desmarcat i marcar per a Mollerusa al minut 34. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Nikola Gladović va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 2 per a Mollerusa.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Paúl Maldonado va anar directament als peus de Ursus Schonder que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 3.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al 39 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Mollerusa augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Nikola Gladović es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gaétan Lenormand va ser l'anotador del 1 - 5.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Mendibay Umut Uulu de Mollerusa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 52. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 73 de partit va donar a Mollerusa l'avantatge per 2 - 7. Gaétan Lenormand en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Juan Ferollet era fer passades de llarga distància. Al minut 18 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Felipe Comerdford però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Davide Gargiulo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Henri Halonen de Mollerusa va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 71 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Davide Gargiulo de Mollerusa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Paúl Maldonado es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.