Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZARAGOZA C SEGUNDA B (1334314) - Burgos CD (780043) » 570001116: T50/R1

Copa 570001116 Información oficial sobre el partido 570001116 en Hattrick

08.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 1

CP Sarrià Alineación oficial del equipo 'CP Sarrià' en el partido 8 - 7 Garrotades Alineación oficial del equipo 'Garrotades' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CP Sarrià Alineación oficial del equipo 'CP Sarrià' en el partido 1 - 2 Garrotades Alineación oficial del equipo 'Garrotades' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,8 % 35,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CP Sarrià

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Jordi Aulet va donar a Sarrià un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ugo Guido va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 25.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 78 minuts de joc, Maik Kothmann, corrent com un esperitat, superà primer Simon Siddall per velocitat, i després el porter posant el 3 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Clive Boyack de Sarrià va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sascha Sebastian Garst es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 111, Bogusław Ufa de Sarrià va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Maik Kothmann ocupà el lloc d'en Adolfo Sánchez Paniagua al 18 minuts, dos minuts després que el jugador de Sarrià quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 120 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Sarrià Jaizki Iñigo va intentar enganyar Moisès Font amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Sarrià Felip Gonell no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Moisès Font es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Basilli Gandara de Sarrià, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Moisès Font en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Sarrià Diogo Casavella va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Maik Kothmann anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Sarrià.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Josep Piquer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 6 per a Sarrià.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Sarrià, Clive Boyack, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 7 al marcador.

Garrotades

Goles Goles

  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Garrotades va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Levente Országh va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Youssef Oummi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Mark Salzen que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Garrotades va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 31 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Luis Matapozuelos de Garrotades es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): En David Henriksson anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Garrotades.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Garrotades, Simon Siddall, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Luis Lugo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mark Salzen va xutar fora per a Garrotades, el marcador es va quedar igual: 5 - 6, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per José Luis Matapozuelos de Garrotades anava molt fort i col·locat però Héctor Álvarez Areces no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 6.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Garrotades, Errodrigo Ollaki, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Youssef Oummi, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Héctor Álvarez Areces va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Garrotades i 8 - 7 al marcador.