Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Fumanya (1335877) - Ciiudad de Lepe (776301) » 570000702: T50/R1

Copa 570000702 Información oficial sobre el partido 570000702 en Hattrick

08.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 1

Green Poison FC Alineación oficial del equipo 'Green Poison FC' en el partido 2 - 3 Real Pepe Dame Un Purito Alineación oficial del equipo 'Real Pepe Dame Un Purito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Green Poison FC Alineación oficial del equipo 'Green Poison FC' en el partido 1 - 1 Real Pepe Dame Un Purito Alineación oficial del equipo 'Real Pepe Dame Un Purito' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,4 % 10,3 % 23,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Green Poison FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Dean Wild va entorpir al marcador d'en Parmenion Zintanidis per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Piotr Grzejszczak va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Esen Petek s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Harald Florin de POISON es va emportar una amonestació al minut 96 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 106 (Lesión leve): POISON va fer una substitució al minut 106. Todor Nikolov va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Dajnomir Umek.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Dajnomir Umek va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Saša Neubarth de POISON, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Joan Carboneres en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 0.
  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de POISON, Dean Wild, col·locà la pilota just a les mans d'en Joan Carboneres. El marcador: 2 - 1.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de POISON Piotr Grzejszczak va intentar enganyar Joan Carboneres amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Harald Florin, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Joan Carboneres va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de POISON i 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Bohumil Kloupar de POISON va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.

Real Pepe Dame Un Purito

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Purito al minut 21, però el xut de Abdelqawi Maghribi va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Walterio Arzubialde va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 96, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fernando Fares va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Alain Bouriez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fernando Fares, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Purito es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Manel Morgado no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Rodney Enfield al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Manel Morgado, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 120 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Alain Bouriez xutant per a Purito va fer anar la pilota just on la volia, però Fernando Fares, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Purito, Rodney Enfield, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Purito Guillermo Olmedo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Fernando Fares. El marcador continuava 2 - 1.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Purito Andrew Okot no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fernando Fares es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Walterio Arzubialde de Purito anava molt fort i col·locat però Fernando Fares no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Khaled Khashfa anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Purito.