Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quatretonda C. F. (1461669) - ResiDual (124792) » 570000536: T50/R1

Copa 570000536 Información oficial sobre el partido 570000536 en Hattrick

08.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 1

Quatretonda C. F. Alineación oficial del equipo 'Quatretonda C. F.' en el partido 0 - 1 obelix fc Alineación oficial del equipo 'obelix fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quatretonda C. F. Alineación oficial del equipo 'Quatretonda C. F.' en el partido 2 - 0 obelix fc Alineación oficial del equipo 'obelix fc' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quatretonda C. F.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 8 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 8, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Alfredo 'Buixcarró' García de Caceres sempre els tira per la dreta i en Àlex Mesegué, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 219 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Santiago 'Che' Guevara va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Alfredo 'Buixcarró' García de Caceres, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alfredo 'Buixcarró' García de Caceres va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

obelix fc

Goles Goles

  • 141 Minuto 58 (Gol de contra por el centro): obelix va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 58, quan Diego Malo Cantor, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de obelix va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alejandro Valderrama, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Daniel Ludeña quasi marca en una jugada assajada de córner que Sergio Castilla havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Alejandro Valderrama de obelix va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72, Sergio Castilla de obelix es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.