Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amura sailors (988863) - F.C. Dionnis (48254) » 568725541: T49/R6

Copa 568725541 Información oficial sobre el partido 568725541 en Hattrick

23.03.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 6

Costa Ganxona Alineación oficial del equipo 'Costa Ganxona' en el partido 6 - 2 F.C. Dionnis Alineación oficial del equipo 'F.C. Dionnis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Costa Ganxona Alineación oficial del equipo 'Costa Ganxona' en el partido 3 - 3 F.C. Dionnis Alineación oficial del equipo 'F.C. Dionnis' en el partido
Tiene bastante suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Costa Ganxona

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 30, en Jordi Almenar del Ganxons va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Więcław Kłosiewicz que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Ganxons va augmentar la diferència quan Jordi Almenar no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Ganxons a 3 - 0. Müşfik Mahzar va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): David Moralejo no va poder aturar Jordi Almenar de Ganxons, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 39 el 4 - 0.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ganxons pel centre va donar un gran resultat: el gol de Joaquín Miguel Marín va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): El 6 - 2 va pujar al marcador quan Ganxons va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Joshua Bughurst des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joaquín Miguel Marín! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Toni Mira, el jugador de Ganxons va ser expulsat al minut 11.
  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28 en Rodrigo Pazos va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Almenar de Ganxons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jordi Almenar va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Era el minut 35 quan després d'una dura entrada, el jugador Więcław Kłosiewicz de Ganxons s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Joshua Bughurst ocupà el lloc d'en Josep Oriol Patxot al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de Ganxons quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

F.C. Dionnis

Goles Goles

  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Dionnis van mostrar una bona compenetració quan al minut 76 van reduir diferències a 5 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Germán Relinque va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Dionnis va reduir l'avantatge rival a 5 - 2, quan Leon Elias Heilbronner va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Antonio Gerardo 'Capo Dei Capi' Bronzatti va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jarl Moltrup va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Fergus Diederiks.