Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuckers (1365986) - FC Alba Zaidín (1367384) » 568479975: T49/R4

Copa 568479975 Información oficial sobre el partido 568479975 en Hattrick

09.03.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 4

Dinamo de Cancún F.C. Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Cancún F.C.' en el partido 1 - 3 Rondadores Alineación oficial del equipo 'Rondadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Dinamo de Cancún F.C. Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Cancún F.C.' en el partido 1 - 6 Rondadores Alineación oficial del equipo 'Rondadores' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo de Cancún F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Als 59 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Dinamo va acabar amb la pilota als peus de Mecnun Ferih que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Javier Mayorga quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al 38, Gaëtan Scheppens hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Sébastien Martinez. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Passaven 50 minuts quan Damir Šink des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Damir Šink de Dinamo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Mayorga de Dinamo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rondadores

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Manuel González que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Rondadores sempre confia amb les genialitats d'en Joaquim Maria Bové; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 2.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Emilio Baltanás de Rondadores va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 53. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Alessandro Masciotra va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Abdelmoughni Rezzouq va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Alessandro Masciotra, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 40 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rondadores va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Emilio Baltanás de Rondadores va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 74 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): Rondadores es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que David Galardi no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Silvino Estévez al camp.