Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pro evolution santander (776221) - ciudadjuarez (801016) » 568290421: T49/R3

Copa 568290421 Información oficial sobre el partido 568290421 en Hattrick

02.03.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 3

pro evolution santander Alineación oficial del equipo 'pro evolution santander' en el partido 0 - 3 ciudadjuarez Alineación oficial del equipo 'ciudadjuarez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pro evolution santander Alineación oficial del equipo 'pro evolution santander' en el partido 0 - 3 ciudadjuarez Alineación oficial del equipo 'ciudadjuarez' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pro evolution santander

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Jesús Cabanás? Un error clamorós seu va donar a Vicenç Arniges una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Álvaro Neruda estava fent un bon partit.

ciudadjuarez

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): En Eleazar Garlaschi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 24 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Cristian Chiţu va augmentar l'avantatge de ciudadjuarez a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Eleazar Garlaschi va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Eleazar Garlaschi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ciudadjuarez va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Alberto Corella va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Walter Marinuzzi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Eleazar Garlaschi de ciudadjuarez va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, el ciudadjuarez va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Walter Marinuzzi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Walter Marinuzzi, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.