Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Echezu Team FC (435257) - F.C. SILVA CONSTANTINA (441313) » 568289962: T49/R3

Copa 568289962 Información oficial sobre el partido 568289962 en Hattrick

02.03.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 3

FC Zona Franca Alineación oficial del equipo 'FC Zona Franca' en el partido 3 - 1 F.C. SILVA CONSTANTINA Alineación oficial del equipo 'F.C. SILVA CONSTANTINA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Zona Franca Alineación oficial del equipo 'FC Zona Franca' en el partido 2 - 0 F.C. SILVA CONSTANTINA Alineación oficial del equipo 'F.C. SILVA CONSTANTINA' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Zona Franca

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Kálmán Majercsik va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Franca.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Franca va augmentar la diferència quan José Luis de Hinojosa no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Franca va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Magnus Ericsson progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kyle Peltier de Franca va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Luis de Hinojosa de Franca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gilberto Portillo de Franca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. SILVA CONSTANTINA

Goles Goles

  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): SILVA sabia com jugar al contraatac, i al minut 70, Xedeón da Escravitude va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 1.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Vital Aguinaga va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Manuel Recio Martín.