Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AsTy's TeaM (1587462) - mr.catering8 (1436896) » 568289640: T49/R3

Copa 568289640 Información oficial sobre el partido 568289640 en Hattrick

02.03.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 3

AsTy's TeaM Alineación oficial del equipo 'AsTy's TeaM' en el partido 4 - 0 FC Pedraforca Alineación oficial del equipo 'FC Pedraforca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AsTy's TeaM Alineación oficial del equipo 'AsTy's TeaM' en el partido 3 - 0 FC Pedraforca Alineación oficial del equipo 'FC Pedraforca' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AsTy's TeaM

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Federico Riestra sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Saeed Baghabadi que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): AsTys va augmentar la diferència quan Federico Riestra no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Harmen Tonnard, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 106 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 63 i semblava que AsTys desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Pierluigi Bompani va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 4 gols per als locals i 0 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Wilfred Wittesaele va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Francisco Javier Toledano va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Pierluigi Bompani gairebé va marcar per a AsTys des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 205 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Pierluigi Bompani marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Saeed Baghabadi que va xutar a fora per molt poc.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El AsTys ho intentava per la dreta per mitjà de Barend Roosen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Miguel Porteiro ocupà el lloc d'en Ašmontas Jokužis al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de AsTys quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

FC Pedraforca

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Anastasio Balboa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pedraforca que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 14 (Tirita): Passats 14 minuts de joc, en Giuseppe Equizi de Pedraforca va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.