Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Negro (441639) - Lions Elite (1602297) » 568289184: T49/R3

Copa 568289184 Información oficial sobre el partido 568289184 en Hattrick

02.03.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 3

Rayo Negro Alineación oficial del equipo 'Rayo Negro' en el partido 2 - 3 Real Esbardos F.C Alineación oficial del equipo 'Real Esbardos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo Negro Alineación oficial del equipo 'Rayo Negro' en el partido 2 - 0 Real Esbardos F.C Alineación oficial del equipo 'Real Esbardos F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Negro

Goles Goles

  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): El Negro no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Theo Benbassat es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Negro una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Andrea Mondini, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner peinado): Ferran Arnaus hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Aleksa Antonović havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Philippe Massé va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Gastón Maroto no va entrar per centímetres.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Negro va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Luis Francés va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marcelino 'Pulpo' Armas.
  • 221 Minuto 99 (Ocasión por el centro): En Ferran Arnaus del Negro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Luis Francés ocupà el lloc d'en Gastón Maroto al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de Negro quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Real Esbardos F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): Esbardos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 17, quan Andrzej 'Expensive Boy' Nawara, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 38 minuts, Sava 'La bala' Anastasijević va superar per velocitat Andrea Mondini per posar el 0 - 2 al marcador.
  • 171 Minuto 102 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 102, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Casildo Asturias es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): 薛 (Sit) 霜雄 (Shuangxiong) va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jesús Carné va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sava 'La bala' Anastasijević. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fruela 'La perla negra' Gozón de Esbardos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Andrzej 'Expensive Boy' Nawara de Esbardos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.