Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KakoTeam (1436026) - Avi Logistic Fc. (1431689) » 568288783: T49/R3

Copa 568288783 Información oficial sobre el partido 568288783 en Hattrick

02.03.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 3

Damon Grazie F.C Alineación oficial del equipo 'Damon Grazie F.C' en el partido 0 - 4 Avi Logistic Fc. Alineación oficial del equipo 'Avi Logistic Fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Damon Grazie F.C Alineación oficial del equipo 'Damon Grazie F.C' en el partido 0 - 2 Avi Logistic Fc. Alineación oficial del equipo 'Avi Logistic Fc.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Damon Grazie F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 43 minuts, el Grazie va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Grazie sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Roberto Rubio Gómez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 71 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Grazie va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pascal Holzinger va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Barreda.

Avi Logistic Fc.

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Erasmo Marzano va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): José Muñiz Soberano va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 41, i va fer pujar el 0 - 2 per a Logistic.
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): Passaven 43 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Laureano Barcons va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Miguel Sanz va aprofitar un error defensiu al minut 51, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Logistic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Logistic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Federico Bernobi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Gaizka Larrazeleta de Logistic va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 61 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, el Logistic va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Cederic Sanders s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Logistic quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Cederic Sanders va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.