Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Badalonian (991611) - Club Cim Balandrau Bull BCN (123036) » 568288721: T49/R3

Copa 568288721 Información oficial sobre el partido 568288721 en Hattrick

02.03.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 3

Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido 5 - 4 Club Cim Balandrau Bull BCN Alineación oficial del equipo 'Club Cim Balandrau Bull BCN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido 2 - 5 Club Cim Balandrau Bull BCN Alineación oficial del equipo 'Club Cim Balandrau Bull BCN' en el partido
Tiene bastante suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,4 % 5,6 % 74,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hadria's team

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Erjurok Munduz Uulu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Hadrias es posava per davant 1 a 0.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Hadrias contenien la respiració mentre en Sorin Tulceanu s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Hadrias el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Fernando Gualda va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 3!
  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 84 minuts quan Erjurok Munduz Uulu va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Luis Garcini, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 4 - 3.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Luis Garcini de Hadrias va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Xavi Bondia va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Erik-Jan Sillevis va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 59 minuts, en Miguel Ángel 'El Redentor' Badenes Luz no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 el Hadrias va posar setge sobre la defensa central visitant però en Erjurok Munduz Uulu no va estar gens encertat.
  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 76 en Tomasz Matyjasik ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Fernando Gualda el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Club Cim Balandrau Bull BCN

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 26 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Drahomír Němec.
  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): CCBBB van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 34, quan Andrej Garaj va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 53, quan Drahomír Němec va posar els visitants CCBBB per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): CCBBB va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 4 quan Drahomír Němec va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfonso Bartiromo de CCBBB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Passats 27 minuts de joc, en Modesto Silva de CCBBB va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del CCBBB puguin veure en Jasper Shanik jugant de nou; ja que al minut 83 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Nicolas Suet el va substituir sense tenir temps d'escalfar.