Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Michigan Chiefs Club (1585941) - Comemocos FC (1590926) » 568071967: T49/R2

Copa 568071967 Información oficial sobre el partido 568071967 en Hattrick

24.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 2

Michigan Chiefs Club Alineación oficial del equipo 'Michigan Chiefs Club' en el partido 5 - 7 Mos Eisley Cantera Alineación oficial del equipo 'Mos Eisley Cantera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Michigan Chiefs Club Alineación oficial del equipo 'Michigan Chiefs Club' en el partido 9 - 1 Mos Eisley Cantera Alineación oficial del equipo 'Mos Eisley Cantera' en el partido
Es un cenizo 8.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper mega EJEA (10)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Michigan Chiefs Club

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors del Michigan amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 36, deixant Mauro Dias en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Michigan una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Loris Betschart, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 67.
  • 121 Minuto 95 (Gol por el centro): Jason O'Hegarty va donar a Michigan un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Michigan Marcos García-Puerta quasi va assolir l'empat al minut 18 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Loris Betschart de Michigan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Loris Betschart de Michigan per doble groga al minut 82.
  • 510 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 101, Jason O'Hegarty de Michigan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 120 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Marcos García-Puerta de Michigan anava molt fort i col·locat però Andoni Llorente no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Michigan Jorge Idiáquez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Andoni Llorente es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Francisco Javier Clar Montes anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Michigan.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Stéphane Krack, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Andoni Llorente va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Michigan i 5 - 6 al marcador.

Mos Eisley Cantera

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 4, quan Paulo Casagrande va posar els visitants Mos Eisley per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Salvador Bento que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 162 Minuto 111 (Gol por la izquierda): Salvador Bento, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 111.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, un refús desafortunat de Abel Taibo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Josep Carles Aymí no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvador Bento de Mos Eisley va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josué Echavarría es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josep Carles Aymí de Mos Eisley es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Després de 38 minuts jugats, Federico Daniel Trezeguet es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Josué Echavarría.
  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Josep Carles Aymí va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Mos Eisley estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 094 Minuto 102 (Tirita (médico)): Marc Rovira va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de Mos Eisley, Edmundo Chinês, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Ignacio Aybar va clavar el 4 - 5 per a Mos Eisley amb una precisió mil·limètrica.
  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Salvador Bento de Mos Eisley és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 6.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Romuald Eloundou va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 7.