Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.c. Cheguia (440322) - LA XAVINETA DE XAVI HERNANDEZ (1366637) » 568071591: T49/R2

Copa 568071591 Información oficial sobre el partido 568071591 en Hattrick

24.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 2

F.c. Cheguia Alineación oficial del equipo 'F.c. Cheguia' en el partido 4 - 1 Olimpico Leganes Alineación oficial del equipo 'Olimpico Leganes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.c. Cheguia Alineación oficial del equipo 'F.c. Cheguia' en el partido 2 - 1 Olimpico Leganes Alineación oficial del equipo 'Olimpico Leganes' en el partido
Tiene suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.c. Cheguia

Goles Goles

  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ibán Pontenova no va poder aturar Petronilo Pinto de CheG, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 78 el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Guillem Escuder! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): CheG va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 111 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Elpidio Seghieri ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elpidio Seghieri de CheG la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23, Óscar Chacón de CheG es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Petronilo Pinto va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de CheG, Fausto Capatonda, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Georgy Balabanov de CheG, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gonzalo Antipán en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.

Olimpico Leganes

Goles Goles

  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Passats 71 minuts de partit, Olimpico es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ibán Pontenova es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Jean Bouffet va estar a punt de posar per davant a Olimpico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fausto Capatonda va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Olimpico que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Aert van Baalen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Sándor Vaczlavik que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 273 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 112, quan en Sándor Vaczlavik va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): Adolfo Carneiro va marcar al minut 113 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42 de partit, el jugador Sándor Vaczlavik de Olimpico es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 120 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Olimpico Gonzalo Antipán va intentar enganyar Fausto Capatonda amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Sándor Vaczlavik, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fausto Capatonda va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Olimpico i 3 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Pedro Pallars de Olimpico anava molt fort i col·locat però Fausto Capatonda no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 1.