Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polonia CF (1438210) - UD Cordobesa (1591448) » 568070891: T49/R2

Copa 568070891 Información oficial sobre el partido 568070891 en Hattrick

24.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 2

Fierenjo Alineación oficial del equipo 'Fierenjo' en el partido 5 - 4 los maquis fc Alineación oficial del equipo 'los maquis fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fierenjo Alineación oficial del equipo 'Fierenjo' en el partido 2 - 3 los maquis fc Alineación oficial del equipo 'los maquis fc' en el partido
Tiene bastante suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,5 % 13,3 % 62,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fierenjo

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jørgen Grimstrup ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Fierenjo es posava per davant 1 a 0.
  • 186 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Fierenjo va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Deivid Tilico.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Fierenjo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Joseph Brantschen des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Júlio Gil Ferreira Andrade va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 120 Minuto 89 (Gol de falta): Antonio Sáenz del Molino va donar a Fierenjo un avantatge de 5 - 4 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 88 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En David Formidero, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Júlio Gil Ferreira Andrade de Fierenjo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Formidero de Fierenjo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 26 de partit, quan un jugador de Fierenjo, en Antonio Sáenz del Molino, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): Antón Osorez no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per César Soler Rodero.

los maquis fc

Goles Goles

  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): maquis van mostrar una bona compenetració quan al minut 56 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Marcel Skrzypczyński va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Un mica després, Thorbjörn Bengtsson de maquis va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): maquis va aconseguir el 4 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Gregório Baganha, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Thorbjörn Bengtsson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 4 - 4 mitjançant un bon xut de Isidro Falguera que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): maquis va estar a punt d'empatar al 6 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jorge Miralles que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 83, quan un error defensiu va deixar Enrique Ortiz-Villajos completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thorbjörn Bengtsson de maquis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcel Skrzypczyński de maquis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.