Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jatera (1600080) - Sport iClub (1336438) » 568070876: T49/R2

Copa 568070876 Información oficial sobre el partido 568070876 en Hattrick

24.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 2

Jatera Alineación oficial del equipo 'Jatera' en el partido 1 - 5 Semida Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Semida Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jatera Alineación oficial del equipo 'Jatera' en el partido 2 - 1 Semida Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Semida Fútbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,7 % 29,0 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jatera

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Jatera va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 14, quan Siegfried Willisen, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a Jatera per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alfred Wacławik, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Jatera per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Siegfried Willisen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Pedro Mercado arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Alfred Wacławik va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Jatera se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Daniel Villarreal, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Semida Fútbol Club

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Brillantino da Enlle que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 137 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Arià Barturó va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 54 de joc. Pedro Gotrano es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, Scott Eade va pentinar un córner cap al segon pal que Pedro Gotrano va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 3.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Scott Eade de Semida fc l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 71 de partit.
  • 136 Minuto 74 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Daniel Villarreal va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Valentín Zarpas se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 5 al minut 74 per a Semida fc.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Jorge Lila va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 31. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Semida fc va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pedro Gotrano, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Scott Eade de Semida fc va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Xiao Cons de Semida fc va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.