Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DavidovikFC (990294) - Tiñoso's FC (1414871) » 568070659: T49/R2

Copa 568070659 Información oficial sobre el partido 568070659 en Hattrick

24.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 2

Little Jamie F.C. Alineación oficial del equipo 'Little Jamie F.C.' en el partido 0 - 5 Tiñoso's FC Alineación oficial del equipo 'Tiñoso's FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Little Jamie F.C. Alineación oficial del equipo 'Little Jamie F.C.' en el partido 1 - 0 Tiñoso's FC Alineación oficial del equipo 'Tiñoso's FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Little Jamie F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Armin Magler va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Emanuel Ciusa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38, Manel Roset de Little va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gianluca Ignatius de Little la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Pau Anglarill no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Tiñoso's FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Tiñoso's van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Erik Juričko.
  • 143 Minuto 68 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Tiñoso's eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 68, Paweł Gucik va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Tiñoso's eren letals, i Paweł Gucik va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 3 entrant des de la dreta.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Sieb van Mieris estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Paweł Gucik va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 4 al minut 82.
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): Don Gurowitsch va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Tiñoso's i marcant el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Al minut 37, Alwi Rijpstra de Tiñoso's va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): Tiñoso's es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ebi Haji Beiki no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Guratz Olatza al camp.