Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Clowns (779858) - El León Gallego (1414957) » 568069941: T49/R2

Copa 568069941 Información oficial sobre el partido 568069941 en Hattrick

24.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 2

A.S. Pont Ebleau Alineación oficial del equipo 'A.S. Pont Ebleau' en el partido 1 - 3 El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.S. Pont Ebleau Alineación oficial del equipo 'A.S. Pont Ebleau' en el partido 1 - 0 El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.S. Pont Ebleau

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Ebleau equilibrava la balança al minut 43. En Aitor Doblas, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Paco Rojas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jafri Bobatt de Ebleau va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raimon Gòdia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31 de partit, el jugador Basilio Egozkuezabal de Ebleau es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40, Paris Flogeridis de Ebleau es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Era el minut 43 quan després d'una dura entrada, el jugador Rubén Iramain de Ebleau s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 093 Minuto 44 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Ebleau, Fahim Abdolmohammadi va caure lesionat al minut 44, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.
  • 090 Minuto 76 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 76 de partit, quan un jugador de Ebleau, en Raimon Gòdia, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

El León Gallego

Goles Goles

  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 41 minuts quan Juan Ferrán va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Diego Tapia Cabezón, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Robi Reutlinger va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Zaragoza, al minut 48. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): Zaragoza sabia com jugar al contraatac, i al minut 66, Robi Reutlinger va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.