Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sergivv (778454) - Molledo CF (776629) » 568069794: T49/R2

Copa 568069794 Información oficial sobre el partido 568069794 en Hattrick

24.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 2

Jarjar_Bàrbar Alineación oficial del equipo 'Jarjar_Bàrbar' en el partido 6 - 5 Toscar C.F. Alineación oficial del equipo 'Toscar C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Jarjar_Bàrbar Alineación oficial del equipo 'Jarjar_Bàrbar' en el partido 4 - 2 Toscar C.F. Alineación oficial del equipo 'Toscar C.F.' en el partido
Tiene suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,0 % 9,2 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jarjar_Bàrbar

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Jarjar_Bàrbar equilibrava la balança al minut 35. En Dorus Verbaan, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Tobías Villaescusa va donar a Jarjar_Bàrbar un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Jarjar_Bàrbar va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 72 Igon Gargano va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Tobías Villaescusa, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 207 Minuto 57 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jarjar_Bàrbar va ser a punt de marcar al minut 57, quan el seu jugador Igon Gargano va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Thommas Steenberger va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Jarjar_Bàrbar es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de Jarjar_Bàrbar Igon Gargano no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rigoberto Portilla es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Augustin Radmiller-Meier va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Jarjar_Bàrbar, Aitor Garaiburu, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Jarjar_Bàrbar Thommas Steenberger va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Jarjar_Bàrbar Marius-Ştefan Pintilie va intentar enganyar Rigoberto Portilla amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 5.

Toscar C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 34, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alejandro Quiroga es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Santi Anglerill que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 78 minuts Pello Herrandoena va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Pello Herrandoena, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Róbert Miholka va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Pedro Lombera va fer una jugada per la banda esquerra, però Aitor Garaiburu va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 108, quan en Rubén Moncada Pinos va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albert Olivet de Toscar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Garre.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 120 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Albert Olivet va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Toscar a la tanda de penals: 4 - 4!
  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Genaro Iturri de Toscar va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Pello Herrandoena anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Toscar.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pedro Lombera de Toscar va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Toscar, Alejandro Quiroga, col·locà la pilota just a les mans d'en Aitor Garaiburu. El marcador: 6 - 5.