Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletic Potasas (124204) - CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB (1457238) » 568062696: T49/R2

Copa 568062696 Información oficial sobre el partido 568062696 en Hattrick

24.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 2

Atletic Potasas Alineación oficial del equipo 'Atletic Potasas' en el partido 2 - 4 CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletic Potasas Alineación oficial del equipo 'Atletic Potasas' en el partido 2 - 3 CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletic Potasas

Goles Goles

  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Francesc Cucurull va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pau Clar, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Francesc Cucurull! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Atletic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 103, quan Javier Ángel Algora va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kostadin Iliev de Atletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Kostadin Iliev de Atletic es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 27.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Oleguer Gavaldà de Atletic va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ragnvaldur Gullstein va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 120 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Atletic Zahir Necip va intentar enganyar Pekka Kytöaho amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Javier Ángel Algora de Atletic va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Indra Putra Safir anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Atletic.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Atletic Francesc Cucurull, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pekka Kytöaho. El marcador continuava 2 - 3.

CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB

Goles Goles

  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de CHIPITIÑOS va ser finalitzada des de l'esquerra per Yiannis Takounaras al minut 72. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Fermin Elosiaga va xutar fora per a CHIPITIÑOS, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Vilém Valeš de CHIPITIÑOS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rodrigo López en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de CHIPITIÑOS Yiannis Takounaras no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rodrigo López es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de CHIPITIÑOS, Cătălin Văduva, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 4 al marcador.