Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santoyo gool (1414873) - Amura sailors (988863) » 568062675: T49/R2

Copa 568062675 Información oficial sobre el partido 568062675 en Hattrick

24.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 2

Santoyo gool Alineación oficial del equipo 'Santoyo gool' en el partido 4 - 5 Costa Ganxona Alineación oficial del equipo 'Costa Ganxona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Santoyo gool Alineación oficial del equipo 'Santoyo gool' en el partido 0 - 3 Costa Ganxona Alineación oficial del equipo 'Costa Ganxona' en el partido
Tiene mucha potra 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santoyo gool

Goles Goles

  • 114 Minuto 60 (Gol de penalti): Després de 60 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Santoyo, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Yiorgos Paltoudopoulos de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Adrian Berci va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): Yiorgos Paltoudopoulos de Santoyo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Alexandru Calotă de Santoyo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Francisco José Fages en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Santoyo José Guimera no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Francisco José Fages es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Santoyo, Duje Ljubinković, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Alberto Gobantes, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Francisco José Fages va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Santoyo i 4 - 5 al marcador.

Costa Ganxona

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Joshua Bughurst va treure un córner llarg cap al segon pal que en Hikmet Sonsuzluk, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Lauri Kuopanportti. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Després de 55 minuts, Rodrigo Pazos va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alexandru Calotă va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Es duien 68 minuts de partit jugats quan Sermet Gözay va estar a punt de posar per davant a Ganxons amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alexandru Calotă va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): Sermet Gözay va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Ganxons, Joshua Bughurst, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Więcław Kłosiewicz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Ganxons.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Hikmet Sonsuzluk anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Ganxons.