Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Unión Club Deportivo (122180) - REU Real Eiró United (1435527) » 568062499: T49/R2

Copa 568062499 Información oficial sobre el partido 568062499 en Hattrick

24.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 2

La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido 0 - 1 REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido 1 - 2 REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,5 % 54,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Unión Club Deportivo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Celestino Mejuto va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Luis Frexanet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 206 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Antoni Casamort que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Limay Lacalle Barahon arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jon Egiluze de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jon Egiluze de Deportivo per doble groga al minut 40.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Quintín Novoa de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

REU Real Eiró United

Goles Goles

  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Coré Iruña que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sylvain Baron va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 8. En Jacobo Oliva va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): Toader Muntean va xutar magistralment una falta al minut 10 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El United va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Sylvain Baron va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Carlos Velasco Tovar de United va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Izidor Pešut va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jaime Elorrieta.
  • 095 Minuto 67 (Lesión): United es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Heribert Mir no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Massimo Dalmo al camp.