Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Psico Cisco (493393) - AD. PARLA (992946) » 568062177: T49/R2

Copa 568062177 Información oficial sobre el partido 568062177 en Hattrick

24.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 2

Psico Cisco Alineación oficial del equipo 'Psico Cisco' en el partido 2 - 3 Los Bertolusillos Alineación oficial del equipo 'Los Bertolusillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Psico Cisco Alineación oficial del equipo 'Psico Cisco' en el partido 3 - 2 Los Bertolusillos Alineación oficial del equipo 'Los Bertolusillos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,6 % 22,9 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Psico Cisco

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Teobaldo Yusta ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, PsicoCisco es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 els aficionats van embogir quan en Ascanio Nadal va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de PsicoCisco.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): PsicoCisco va estar a punt de posar-se per davant al minut 50 però Unai Susparregi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Després de 57 minuts jugats, Shimon Shacham es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Buassi Tanner.

Los Bertolusillos

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Fernán Cruxeiras va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 33.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bertolusillos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andres Portuondo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Lluís Xavier Òrrit va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Fernán Cruxeiras va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adrián Orleans, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Lluís Xavier Òrrit va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Adrián Orleans va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Bertolusillos va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ricardo Abrain es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ricardo Abrain de Bertolusillos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Nicolás Nieto de Bertolusillos va abandonar el terreny de joc després de 72 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tomás Meneses va entrar en el seu lloc.