Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cachoperrillos (308366) - Entretarongers (440497) » 568061985: T49/R2

Copa 568061985 Información oficial sobre el partido 568061985 en Hattrick

24.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 2

Real Lisiados Alineación oficial del equipo 'Real Lisiados' en el partido 3 - 2 xoiux Alineación oficial del equipo 'xoiux' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Lisiados Alineación oficial del equipo 'Real Lisiados' en el partido 2 - 3 xoiux Alineación oficial del equipo 'xoiux' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,4 % 64,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Lisiados

Goles Goles

  • 106 Minuto 18 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Teodor Dănilescu va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 18, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Lisiados, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Passats 36 minuts, Teodor Dănilescu, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Lisiados es posava per davant!
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 65 en Ildefons Crusat va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Hildegardo Pingo podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Lisiados per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Remo Deragisch va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Lisiados ho intentava per la dreta per mitjà de Hildegardo Pingo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Teodor Dănilescu de Lisiados la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Klaus-Hasso Maibach de Lisiados va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Romolo Biondaro va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 76 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 76 de partit, quan un jugador de Lisiados, en Tunç Güvener, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Remo Deragisch probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

xoiux

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Cezary Pikul quedar desmarcat i marcar per a xoiux al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 154 Minuto 86 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per José Ramón San Miguel va significar el 3 - 2 al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del xoiux que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nicolas Wasson, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Alessio Tomasoni va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Cezary Pikul va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Nicolas Wasson que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Tom Frantzius, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.