Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rosi F.C. (120918) - Real Unión Deportiva Alcalá (992439) » 559111432: T49/J13/X

Liga 559111432 Información oficial sobre el partido 559111432 en Hattrick

14.05.2016 14:25:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / X.3980 (182547)

Rosi F.C. Alineación oficial del equipo 'Rosi F.C.' en el partido 1 - 1 Real Unión Deportiva Alcalá Alineación oficial del equipo 'Real Unión Deportiva Alcalá' en el partido
0 - 1 Iván Miñano (36')
Cecilio Yturbe (37') 1 - 1
Rosi F.C. Alineación oficial del equipo 'Rosi F.C.' en el partido 1 - 1 Real Unión Deportiva Alcalá Alineación oficial del equipo 'Real Unión Deportiva Alcalá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rosi F.C. Alineación oficial del equipo 'Rosi F.C.' en el partido 0 - 5 Real Unión Deportiva Alcalá Alineación oficial del equipo 'Real Unión Deportiva Alcalá' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rosi F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Cecilio Yturbe va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 51 (Ocasión de falta): Amb 51 minuts disputats, Cecilio Yturbe gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ricardo Caparroso va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Eudald Suñer de Rosi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real Unión Deportiva Alcalá

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Iván Miñano donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raúl Laviña que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Deportiva va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Genaro Hernández Luna va desviar el xut final de Raúl Laviña després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 286 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 52, un contraatac del Deportiva no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ernesto Vázquez perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Es duien 81 minuts de partit jugats quan Tristan Legarreta va estar a punt de posar per davant a Deportiva amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Genaro Hernández Luna va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iván Miñano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Raúl Laviña, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, OK potente): Kiril Dimitrov no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.