Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LaFuerzaCF (1433585) - Real Vitalidad (313231) » 559109365: T49/J14/X

Liga 559109365 Información oficial sobre el partido 559109365 en Hattrick

21.05.2016 14:25:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 14 / X.3943 (182510)

LaFuerzaCF Alineación oficial del equipo 'LaFuerzaCF' en el partido 1 - 1 Real Vitalidad Alineación oficial del equipo 'Real Vitalidad' en el partido
0 - 1 Abel Landaluce Ugarte (34')
Ignacio Velo (64') 1 - 1
LaFuerzaCF Alineación oficial del equipo 'LaFuerzaCF' en el partido 1 - 1 Real Vitalidad Alineación oficial del equipo 'Real Vitalidad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
LaFuerzaCF Alineación oficial del equipo 'LaFuerzaCF' en el partido 4 - 2 Real Vitalidad Alineación oficial del equipo 'Real Vitalidad' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,0 % 9,8 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaFuerzaCF

Goles Goles

  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 64, Ignacio Velo de LaFuerzaCF empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): LaFuerzaCF va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Javier Siñeriz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en David Cano-Triguero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abel Isundegui va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Miguel Sánchez Jarabo va estar a punt d'empatar per a LaFuerzaCF quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Luis Ñacle va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 205 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): LaFuerzaCF va estar a punt de marcar quan Pepe Ayala va fer una passada impressionant a Lubín Ybarra, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Miguel Sánchez Jarabo de LaFuerzaCF va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En David Cano-Triguero va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Real Vitalidad

Goles Goles

  • 174 Minuto 34 (Gol de penalti): En Abel Landaluce Ugarte va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 34. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Iñigo Obelleiro, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Iñigo Obelleiro va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Wilfrido Reyes, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 67 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Després de 37 minuts jugats, Yafren Iraqui es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Mauri Argudo.
  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Illaun Alloa ocupà el lloc d'en Ivan Casas al 75 minuts, dos minuts després que el jugador de Vitalidad quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Iñigo Obelleiro, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.