Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

matasplayers (49103) - C.D Escaleritas de Pto Gelves (773672) » 559105076: T49/J6/X

Liga 559105076 Información oficial sobre el partido 559105076 en Hattrick

26.03.2016 14:25:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / X.3867 (182434)

matasplayers Alineación oficial del equipo 'matasplayers' en el partido 1 - 1 C.D Escaleritas de Pto Gelves Alineación oficial del equipo 'C.D Escaleritas de Pto Gelves' en el partido
0 - 1 Juan Raúl Cacho (72')
Juan Diego Echerreaga (73') 1 - 1
matasplayers Alineación oficial del equipo 'matasplayers' en el partido 1 - 1 C.D Escaleritas de Pto Gelves Alineación oficial del equipo 'C.D Escaleritas de Pto Gelves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
matasplayers Alineación oficial del equipo 'matasplayers' en el partido 1 - 5 C.D Escaleritas de Pto Gelves Alineación oficial del equipo 'C.D Escaleritas de Pto Gelves' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

matasplayers

Goles Goles

  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Juan Diego Echerreaga va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): matasplayers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Oriol Díaz Estévanez en un 1 contra 1 amb el porter Pablo Torres, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Edu Lafuente va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oriol Díaz Estévanez de matasplayers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Gustavo Reinares de matasplayers va abandonar el terreny de joc després de 7 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Edu Lafuente va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): matasplayers va fer una substitució al minut 70. Oriol Díaz Estévanez va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Nacho Días de Arcaya.

C.D Escaleritas de Pto Gelves

Goles Goles

  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Juan Raúl Cacho va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Patxi Iñiguez-Abarca va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jesús Ruiz de Galarreta, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Escaleritas, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Ceandro Cunzuta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Antonio Fata de Escaleritas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Stoimen Simeonov va prendre el seu rol al minut 79.