Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tubulto C.F (1335183) - All Stars Force (434424) » 559102935: T49/J3/X

Liga 559102935 Información oficial sobre el partido 559102935 en Hattrick

05.03.2016 14:25:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / X.3829 (182396)

Tubulto C.F Alineación oficial del equipo 'Tubulto C.F' en el partido 6 - 0 All Stars Force Alineación oficial del equipo 'All Stars Force' en el partido
Daniel Duque de Estrada (35') 1 - 0
Juan Jesús Gutiérrez de Cossio (41') 2 - 0
Juan Luis Blanco (43') 3 - 0
José Manuel Mazo Santolalla (44') 4 - 0
José Manuel Mazo Santolalla (55') 5 - 0
Jerardo Montalvo (58') 6 - 0
Tubulto C.F Alineación oficial del equipo 'Tubulto C.F' en el partido 6 - 0 All Stars Force Alineación oficial del equipo 'All Stars Force' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Tubulto C.F Alineación oficial del equipo 'Tubulto C.F' en el partido 7 - 1 All Stars Force Alineación oficial del equipo 'All Stars Force' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tubulto C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Daniel Duque de Estrada va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Tubulto.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Tubulto va augmentar la diferència quan Juan Jesús Gutiérrez de Cossio no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jerardo Montalvo va treure un córner llarg cap al segon pal que en Juan Luis Blanco, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Manuel Mazo Santolalla va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En José Manuel Mazo Santolalla de Tubulto va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 134 Minuto 58 (Gol de penalti): Als 58 minuts de joc, els nois de Tubulto van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Jerardo Montalvo augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Juan Luis Blanco arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Karsten Drzymala es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Daniel Duque de Estrada de Tubulto va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Joan Clusella de Tubulto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

All Stars Force

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Alexander Tzvetkov va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Manolo Bochini, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Stars va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manolo Bochini va desviar el xut final de Alejandro Bidaurrazaga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 239 Minuto 44 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Agoitz Perugorria va deixar a Juan Luis Blanco assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 34 de partit, quan un jugador de Stars, en Wilson Andrade, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.