Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F Valdepeñas (314601) - forza deporivo (1590072) » 559099309: T49/J6/X

Liga 559099309 Información oficial sobre el partido 559099309 en Hattrick

26.03.2016 14:25:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / X.3764 (182331)

C.F Valdepeñas Alineación oficial del equipo 'C.F Valdepeñas' en el partido 1 - 2 forza deporivo Alineación oficial del equipo 'forza deporivo' en el partido
0 - 1 Óscar Luezas (7')
0 - 2 Sebastián Quinteros (39')
Flavio Coruxo (72') 1 - 2
C.F Valdepeñas Alineación oficial del equipo 'C.F Valdepeñas' en el partido 1 - 2 forza deporivo Alineación oficial del equipo 'forza deporivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F Valdepeñas Alineación oficial del equipo 'C.F Valdepeñas' en el partido 2 - 1 forza deporivo Alineación oficial del equipo 'forza deporivo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F Valdepeñas

Goles Goles

  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Flavio Coruxo de Valdepeñas va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Martínez Rueda de Valdepeñas es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 54, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rubén Mainez García després que el jugador de Valdepeñas li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Era el minut 80 quan després d'una dura entrada, el jugador Pedro Moreno Cabello de Valdepeñas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

forza deporivo

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del deporivo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Óscar Luezas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sebastián Quinteros, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 25 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Francesc Xavier Puigcarbó va deixar a Rubén Mainez García assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de deporivo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Óscar Luezas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Francesc Xavier Puigcarbó va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Acoidan Urdangarín s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.