Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jagërmeister F.C. (777927) - jonny team (1420011) » 559096480: T49/J13/X

Liga 559096480 Información oficial sobre el partido 559096480 en Hattrick

14.05.2016 14:25:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / X.3713 (182280)

Jagërmeister F.C. Alineación oficial del equipo 'Jagërmeister F.C.' en el partido 0 - 1 jonny team Alineación oficial del equipo 'jonny team' en el partido
0 - 1 Josep Llorenç (30')
Jagërmeister F.C. Alineación oficial del equipo 'Jagërmeister F.C.' en el partido 0 - 1 jonny team Alineación oficial del equipo 'jonny team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jagërmeister F.C. Alineación oficial del equipo 'Jagërmeister F.C.' en el partido 1 - 4 jonny team Alineación oficial del equipo 'jonny team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jagërmeister F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Hodei Isasi va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Parera de Jagërmeister es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Passats 70 minuts de joc, en David Parera de Jagërmeister va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Miguel Valcárcel, de Jagërmeister, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Luis López el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Juanjo Valdés va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

jonny team

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): jonny va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mauro Halcón, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Josep Llorenç que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Óscar Morin que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): David Bombí de jonny va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 39 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): jonny quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Enrique Helguera va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Óscar Morin. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique Helguera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Enrique Helguera de jonny va abandonar el terreny de joc després de 79 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gilberto Perales va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en David Bombí no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.