Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R. Glocktar (489408) - Brezos F.C (1420341) » 559083606: T49/J1/X

Liga 559083606 Información oficial sobre el partido 559083606 en Hattrick

20.02.2016 14:25:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / X.3484 (182051)

R. Glocktar Alineación oficial del equipo 'R. Glocktar' en el partido 2 - 5 Brezos F.C Alineación oficial del equipo 'Brezos F.C' en el partido
Salvador Planelles (38') 1 - 0
1 - 1 Carlos Calderón (39')
1 - 2 Lalo Catico (53')
Jorge Cabarrús (58') 2 - 2
2 - 3 Felipe Suárez (60')
2 - 4 Félix Caballer (71')
2 - 5 Lalo Catico (76')
R. Glocktar Alineación oficial del equipo 'R. Glocktar' en el partido 2 - 5 Brezos F.C Alineación oficial del equipo 'Brezos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
R. Glocktar Alineación oficial del equipo 'R. Glocktar' en el partido 3 - 2 Brezos F.C Alineación oficial del equipo 'Brezos F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,4 % 13,2 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R. Glocktar

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Salvador Planelles, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Glocktar se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 38.
  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jorge Cabarrús va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Glocktar va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jorge Cabarrús, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vicent Albertí va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 34 de joc.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Glocktar van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Salvador Planelles, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Salvador Planelles va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Samuel Vuelta de Glocktar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 11 (Tirita (médico)): Palomo Bujanda va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Brezos F.C

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 39, quan Carlos Calderón va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 136 Minuto 53 (Gol evento especial inexperiencia rival): Jorge Cabarrús va deixar patent la seva inexperiència al minut 53, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Lalo Catico va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 2 per a Brezos.
  • 115 Minuto 60 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 60 minuts, Felipe Suárez va superar per velocitat Nemesio Prieto per posar el 2 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Félix Caballer, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 76 minuts quan Lalo Catico va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 5 per a Brezos.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Brezos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ibai Etxeandi va desviar el xut final de Francisco Jesús Vasallo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Adrián Canou ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vicent Albertí de Brezos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Félix Caballer de Brezos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Felipe Suárez ocupà el lloc d'en Ibio Inguanzo al 36 minuts, dos minuts després que el jugador de Brezos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.