Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Qesgtovia FC (796953) - los potatos (315510) » 559081352: T49/J11/X

Liga 559081352 Información oficial sobre el partido 559081352 en Hattrick

30.04.2016 14:25:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / X.3443 (182010)

Qesgtovia FC Alineación oficial del equipo 'Qesgtovia FC' en el partido 4 - 2 los potatos Alineación oficial del equipo 'los potatos' en el partido
0 - 1 Russell Russell (5')
0 - 2 Gaueko Arrogorialde (14')
Guillermo Pérez Gómez (15') 1 - 2
Sergio Utrera (30') 2 - 2
Antonio Spínola (49') 3 - 2
Guillermo Pérez Gómez (87') 4 - 2
Qesgtovia FC Alineación oficial del equipo 'Qesgtovia FC' en el partido 4 - 2 los potatos Alineación oficial del equipo 'los potatos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Qesgtovia FC Alineación oficial del equipo 'Qesgtovia FC' en el partido 4 - 3 los potatos Alineación oficial del equipo 'los potatos' en el partido
Tiene un resultado normal 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,2 % 18,9 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Qesgtovia FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 15, el Qesgtovia va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Guillermo Pérez Gómez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del potatos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sergio Utrera la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Qesgtovia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 30.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Antonio Spínola, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Qesgtovia se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 49.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Guillermo Pérez Gómez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Qesgtovia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Olimpio Finisterre ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Raül Arnijas de Qesgtovia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nicolás Villafuentes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Nicolás Villafuentes de Qesgtovia es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 79 (Evento clima: sol, OK técnico): En Sergio Utrera va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

los potatos

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): El potatos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Russell Russell va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gaueko Arrogorialde de potatos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 14 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Enrique Goroneta va encarar al porter al 83, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del potatos va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Alberto Ruiz Tagle no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Abdelqaoui Eachami de potatos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Gaueko Arrogorialde ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.
  • 304 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Vivencio do Barco que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.