Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borussia Kalma (437109) - PakisBollybod (310539) » 559073969: T49/J14/X

Liga 559073969 Información oficial sobre el partido 559073969 en Hattrick

21.05.2016 14:25:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 14 / X.3311 (181878)

Borussia Kalma Alineación oficial del equipo 'Borussia Kalma' en el partido 2 - 3 PakisBollybod Alineación oficial del equipo 'PakisBollybod' en el partido
Pablo Neira (8') 1 - 0
1 - 1 Raúl Comes (35')
1 - 2 Atarrabi Andirena (40')
Pablo Neira (81') 2 - 2
2 - 3 Leopoldo Baturro (85')
Borussia Kalma Alineación oficial del equipo 'Borussia Kalma' en el partido 2 - 3 PakisBollybod Alineación oficial del equipo 'PakisBollybod' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Borussia Kalma Alineación oficial del equipo 'Borussia Kalma' en el partido 4 - 2 PakisBollybod Alineación oficial del equipo 'PakisBollybod' en el partido
Tiene mala suerte 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borussia Kalma

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Pablo Neira, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors del Borussia amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 81, deixant Pablo Neira en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Leopoldo Baturro haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Borussia al minut 36.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Pavel Karamanov va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 63, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Passats 86 minuts de joc, en Jaime Haya de Borussia va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

PakisBollybod

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Raúl Comes que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Atarrabi Andirena quedar desmarcat i marcar per a PakisBollybod al minut 40. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Borussia. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Leopoldo Baturro la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del PakisBollybod es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Benvingut Pubill que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Raúl Comes va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Giovanbattista Gorrieri es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 82, quan en Iván Mejías Valle va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71, Jorge Peláez de PakisBollybod es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Jorge Peláez.
  • 302 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, OK potente): Marzal de las Casas no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.