Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chakarillas (1462121) - Real Gijón (992267) » 559071170: T49/J14/X

Liga 559071170 Información oficial sobre el partido 559071170 en Hattrick

21.05.2016 14:25:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 14 / X.3261 (181828)

chakarillas Alineación oficial del equipo 'chakarillas' en el partido 1 - 1 Real Gijón Alineación oficial del equipo 'Real Gijón' en el partido
0 - 1 Florea Vinulescu (4')
杨 (Yang) 军云 (Junyun) (8') 1 - 1
chakarillas Alineación oficial del equipo 'chakarillas' en el partido 1 - 1 Real Gijón Alineación oficial del equipo 'Real Gijón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
chakarillas Alineación oficial del equipo 'chakarillas' en el partido 3 - 3 Real Gijón Alineación oficial del equipo 'Real Gijón' en el partido
Tiene mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,3 % 31,9 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chakarillas

Goles Goles

  • 105 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Rogeli Mestre va deixar la defensa rival amb un pam de nas. 杨 (Yang) 军云 (Junyun) va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. chakarillas posava el marcador 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 21 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En César Villachica va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): chakarillas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Espina González ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Rogeli Mestre va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de chakarillas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 61 (Ocasión de falta): César Villachica quasi dona a chakarillas l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): chakarillas va estar a punt de posar-se per davant al minut 85 però Alexandro Revón va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Real Gijón

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): El Gijón era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Florea Vinulescu va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Salomón San Sadurniño va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Renán Ron, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Pinedo de Gijón amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Marko Radas de Gijón va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Sergio Llompart va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Melcior Filló ocupà el lloc d'en Tarenaldo La Plaza al 77 minuts, dos minuts després que el jugador de Gijón quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.