Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

benalamdena (485405) - franes camps (1592378) » 559068849: T49/J8/X

Liga 559068849 Información oficial sobre el partido 559068849 en Hattrick

09.04.2016 14:25:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / X.3220 (181787)

benalamdena Alineación oficial del equipo 'benalamdena' en el partido 3 - 0 franes camps Alineación oficial del equipo 'franes camps' en el partido
Iván Caunedo (36') 1 - 0
Rubén Roca (66') 2 - 0
Rubén Roca (69') 3 - 0
benalamdena Alineación oficial del equipo 'benalamdena' en el partido 3 - 0 franes camps Alineación oficial del equipo 'franes camps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
benalamdena Alineación oficial del equipo 'benalamdena' en el partido 4 - 1 franes camps Alineación oficial del equipo 'franes camps' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

benalamdena

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a benalamdena va ser Iván Caunedo.
  • 136 Minuto 66 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Samuel Vicente Fernández Cueto es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Rubén Roca per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 66 passava a ser 2 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rubén Roca es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rubén Roca va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Juan Suñer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Moisés Riestra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de benalamdena va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hipólito Opá, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

franes camps

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de César Augusto Caycedo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jesús Fernández Navarrete no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Luis Eduardo Sanz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Alejandro Torres quasi aconsegueix empatar per franes al minut 38, però César Augusto Caycedo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Jaber Azouzi la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de franes havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Fernández Navarrete de franes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): franes va fer una substitució al minut 84. Luis Eduardo Sanz va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ivan Bigordà.