Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Capema (776214) - cuqis (1455576) » 559068777: T49/J4/X

Liga 559068777 Información oficial sobre el partido 559068777 en Hattrick

12.03.2016 14:25:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 4 / X.3219 (181786)

Los Capema Alineación oficial del equipo 'Los Capema' en el partido 0 - 1 cuqis Alineación oficial del equipo 'cuqis' en el partido
0 - 1 Jordi Mollera (50')
Los Capema Alineación oficial del equipo 'Los Capema' en el partido 0 - 1 cuqis Alineación oficial del equipo 'cuqis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Capema Alineación oficial del equipo 'Los Capema' en el partido 1 - 2 cuqis Alineación oficial del equipo 'cuqis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,4 % 90,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Capema

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Dimitar Shterev va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Capema que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a Capema per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ander Saavedra Martín, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Carlos Laguyas va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Carlos Laguyas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Behjat El-Mazouzi no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nelson Saura Macías estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): Nelson Saura Macías no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Darius Sirerol, en lloc de córrer, relliscava.

cuqis

Goles Goles

  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): En Jordi Mollera donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 50 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Josep Maria Palliser va marcar al minut 11 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): cuqis van sortir al contraatac amb encert al minut 19, però Félix Balodis Matesanz no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arseni Rabadà de cuqis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Josep Maria Palliser de cuqis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Behjat El-Mazouzi.