Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XUSTRA TEAM (1369746) - pachungos.F.C (800482) » 559067951: T49/J7/X

Liga 559067951 Información oficial sobre el partido 559067951 en Hattrick

02.04.2016 14:25:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / X.3204 (181771)

XUSTRA TEAM Alineación oficial del equipo 'XUSTRA TEAM' en el partido 1 - 2 pachungos.F.C Alineación oficial del equipo 'pachungos.F.C' en el partido
Aracelio Ludeña (31') 1 - 0
1 - 1 Jorge Cantolla (53')
1 - 2 Javier García-Mesa (76')
XUSTRA TEAM Alineación oficial del equipo 'XUSTRA TEAM' en el partido 1 - 2 pachungos.F.C Alineación oficial del equipo 'pachungos.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
XUSTRA TEAM Alineación oficial del equipo 'XUSTRA TEAM' en el partido 2 - 0 pachungos.F.C Alineación oficial del equipo 'pachungos.F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XUSTRA TEAM

Goles Goles

  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 31, en Jesús Miguel Betancourt la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Aracelio Ludeña que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Aracelio Ludeña una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Jesús Huidobro va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Aracelio Ludeña, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip XUSTRA Enric Salvadó quasi marca al minut 37 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gonzalo Ciutadella l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 205 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): XUSTRA va estar a punt de marcar quan Jesús Miguel Betancourt va fer una passada impressionant a Gonzalo Ciutadella, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jesús Miguel Betancourt hauria d'haver estat gol al minut 84 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

pachungos.F.C

Goles Goles

  • 162 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 53 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jorge Cantolla de pachungos.F.C marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Javier García-Mesa que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan de la Flor de pachungos.F.C va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 7 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 7 de partit, quan un jugador de pachungos.F.C, en Pablo Freijomil, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.