Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Codonyat (486614) - los inbencibles corre corre (1430990) » 559064415: T49/J5/X

Liga 559064415 Información oficial sobre el partido 559064415 en Hattrick

19.03.2016 14:25:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / X.3141 (181708)

Athletic Codonyat Alineación oficial del equipo 'Athletic Codonyat' en el partido 3 - 3 los inbencibles corre corre Alineación oficial del equipo 'los inbencibles corre corre' en el partido
Guaire Sánchez (10') 1 - 0
1 - 1 Llibert Gramuntell (28')
1 - 2 Llibert Gramuntell (35')
Myfer Baena (40') 2 - 2
2 - 3 Roberto Vizcaino (41')
Andrei Moroeanu (61') 3 - 3
Athletic Codonyat Alineación oficial del equipo 'Athletic Codonyat' en el partido 3 - 3 los inbencibles corre corre Alineación oficial del equipo 'los inbencibles corre corre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Athletic Codonyat Alineación oficial del equipo 'Athletic Codonyat' en el partido 5 - 1 los inbencibles corre corre Alineación oficial del equipo 'los inbencibles corre corre' en el partido
Tiene mala suerte 5.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Codonyat

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 10 minuts, el tirador de faltes del Athletic va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Guaire Sánchez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Després de 40 minuts de partit, Myfer Baena igualava per Athletic en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 112 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Athletic s'esgargamellaven dempeus per esperonar Andrei Moroeanu que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 61 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 86 (Ocasión de falta): Amb 86 minuts disputats, Gonzalo Ruiz Mora gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Nacho Marín Díez va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Ruiz Mora de Athletic es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

los inbencibles corre corre

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Llibert Gramuntell per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Llibert Gramuntell que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a inbencibles.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Roberto Vizcaino quedar desmarcat i marcar per a inbencibles al minut 41. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Cristian Clavell, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. inbencibles va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Josep Maria Vilaseca no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Cristian Clavell estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Graful de inbencibles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Darian Axinte de inbencibles es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): En Roberto Vizcaino de inbencibles va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Iván Elizondo va prendre el seu rol al minut 64.