Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alabin Alaban (488074) - victor bulls (492708) » 559062158: T49/J14/X

Liga 559062158 Información oficial sobre el partido 559062158 en Hattrick

21.05.2016 14:25:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 14 / X.3100 (181667)

Alabin Alaban Alineación oficial del equipo 'Alabin Alaban' en el partido 1 - 4 victor bulls Alineación oficial del equipo 'victor bulls' en el partido
0 - 1 Manuel Lizardo (66')
0 - 2 Vital Iranzo (70')
0 - 3 Manuel Lizardo (85')
0 - 4 Artur Arantzibia (89')
Iván Naranjo (89') 1 - 4
Alabin Alaban Alineación oficial del equipo 'Alabin Alaban' en el partido 1 - 4 victor bulls Alineación oficial del equipo 'victor bulls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Alabin Alaban Alineación oficial del equipo 'Alabin Alaban' en el partido 7 - 1 victor bulls Alineación oficial del equipo 'victor bulls' en el partido
Está más tieso que su rival 6.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alabin Alaban

Goles Goles

  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Llàtzer Clérigues el va rematar Iván Naranjo amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Alabin va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Medir Aupí en un 1 contra 1 amb el porter Txema Falguera, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Llàtzer Clérigues va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Cecilio Núñez de Aza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alabin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Iván Naranjo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Alabin va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Cirilio Mouriño va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Txema Falguera va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del victor. La jugada d'estratègia del Alabin per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Nacer Barakt va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jordi Bernabeu de Alabin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89 del partit, Jordi Bernabeu de l'equip Alabin, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

victor bulls

Goles Goles

  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Passats 66 minuts de partit, victor es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Manuel Lizardo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vital Iranzo de victor l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 70 de partit.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, victor va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Manuel Lizardo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Artur Arantzibia va augmentar l'avantatge de victor a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Batxi Uriola va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pedro Gurp, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): El jugador de victor Manuel Atacaite va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Artur Arantzibia va entrar en el seu lloc.