Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Umacón Zaragoza (801904) - U.D Flassaders (309203) » 559044017: T49/J2/X

Liga 559044017 Información oficial sobre el partido 559044017 en Hattrick

27.02.2016 14:20:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 2 / X.2777 (171104)

Umacón Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Umacón Zaragoza' en el partido 0 - 4 U.D Flassaders Alineación oficial del equipo 'U.D Flassaders' en el partido
0 - 1 Adrián Curiaciviart (47')
0 - 2 Juan Miguel Valle (69')
0 - 3 Ignacio Botarell (70')
0 - 4 Alfonso Olabarri (82')
Umacón Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Umacón Zaragoza' en el partido 0 - 4 U.D Flassaders Alineación oficial del equipo 'U.D Flassaders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Umacón Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Umacón Zaragoza' en el partido 2 - 2 U.D Flassaders Alineación oficial del equipo 'U.D Flassaders' en el partido
Tiene mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,2 % 34,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Umacón Zaragoza

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Oriol Cambra va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Valentín Veraza va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Andy Shingles va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Zaragoza va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Oriol Cambra va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Hugo Cella de Zaragoza va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Rafa Roig de Zaragoza va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Isaac Cantoral va entrar en el seu lloc.

U.D Flassaders

Goles Goles

  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Adrián Curiaciviart va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Enrique Quijano va anar directament als peus de Juan Miguel Valle que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Flassaders va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Juan Miguel Valle, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ignacio Botarell que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Alfonso Olabarri va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Flassaders va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Samuel Mansilla va desviar el xut final de Adrián Curiaciviart després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 289 Minuto 34 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Juan Miguel Valle per la seva rapidesa. Al minut 34 va intentar marxar per velocitat d'en Víctor Laguna Guillén, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Flassaders que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Miguel Valle, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Licinio Vinculeiro haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Flassaders al minut 79.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Alfonso Olabarri de Flassaders va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Botarell de Flassaders va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.