Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CORINTO (1367443) - 6 CUPS TEAM (1586221) » 559042903: T49/J3/X

Liga 559042903 Información oficial sobre el partido 559042903 en Hattrick

05.03.2016 14:20:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / X.2757 (171084)

CORINTO Alineación oficial del equipo 'CORINTO' en el partido 0 - 1 6 CUPS TEAM Alineación oficial del equipo '6 CUPS TEAM' en el partido
0 - 1 Adrián Valenzuela Zayas (68')
CORINTO Alineación oficial del equipo 'CORINTO' en el partido 0 - 1 6 CUPS TEAM Alineación oficial del equipo '6 CUPS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CORINTO Alineación oficial del equipo 'CORINTO' en el partido 1 - 5 6 CUPS TEAM Alineación oficial del equipo '6 CUPS TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CORINTO

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Henoc Prim va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 219 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Pablo Cotoner va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Moncho Candas, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): CORINTO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gabriel Baltrons en un 1 contra 1 amb el porter Iván Bellucci, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pablo Estoles va estar a punt d'avançar els locals al minut 61 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

6 CUPS TEAM

Goles Goles

  • 170 Minuto 68 (Gol de falta): Al minut 68, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Adrián Valenzuela Zayas posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de CUPS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Federico Figueruela va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pablo Estoles no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Daniel Caulers estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Federico Figueruela va estar a punt de posar per davant a CUPS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Salvador Murillo va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): José María López Lamadrid va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Salvador Murillo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Guillermo Garrido Pérez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 43, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Salvador Murillo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de CUPS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Darío Ropero de CUPS es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Òscar Boladeres de CUPS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Santiago Canizar de CUPS va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Quique Guijo va prendre el seu rol al minut 36.