Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BARCELONA TENERIFE (488706) - UE Zardakicerda (995168) » 559034393: T49/J3/X

Liga 559034393 Información oficial sobre el partido 559034393 en Hattrick

05.03.2016 14:20:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / X.2605 (170932)

BARCELONA TENERIFE Alineación oficial del equipo 'BARCELONA TENERIFE' en el partido 2 - 0 UE Zardakicerda Alineación oficial del equipo 'UE Zardakicerda' en el partido
Víctor Gordoncillo (77') 1 - 0
Alberto Osorio Acevedo (82') 2 - 0
BARCELONA TENERIFE Alineación oficial del equipo 'BARCELONA TENERIFE' en el partido 2 - 0 UE Zardakicerda Alineación oficial del equipo 'UE Zardakicerda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
BARCELONA TENERIFE Alineación oficial del equipo 'BARCELONA TENERIFE' en el partido 3 - 3 UE Zardakicerda Alineación oficial del equipo 'UE Zardakicerda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,6 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BARCELONA TENERIFE

Goles Goles

  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): BARCELONA s'avançava al marcador al minut 77, després d'un rebot que va caçar en Víctor Gordoncillo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): BARCELONA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alberto Osorio Acevedo va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Roberto Balbín haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a BARCELONA al minut 2.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): BARCELONA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gonzalo Matías en un 1 contra 1 amb el porter Lope Mercado, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de BARCELONA la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lope Mercado al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Miguel Luis Baraja va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

UE Zardakicerda

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Zardakicerda va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Fructuoso Guexar va quedar-se sol davant el porter Zenón Soto, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): José Nofre va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Zenón Soto va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Adelardo Gegundez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Zenón Soto, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 41, quan en Sergio Baracaldo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Zardakicerda va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Zenón Soto va desviar el xut final de Sergio Baracaldo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.