Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Abrera (117994) - www.recreativo de huelva.com (1588967) » 559029662: T49/J11/X

Liga 559029662 Información oficial sobre el partido 559029662 en Hattrick

30.04.2016 14:20:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / X.2520 (170847)

F.C. Abrera Alineación oficial del equipo 'F.C. Abrera' en el partido 3 - 2 www.recreativo de huelva.com Alineación oficial del equipo 'www.recreativo de huelva.com' en el partido
Chabane Badrani (7') 1 - 0
Serafín Fuencirio (24') 2 - 0
Pantuflo Tello (69') 3 - 0
3 - 1 Ernesto Loyola (86')
3 - 2 Ernesto Loyola (87')
F.C. Abrera Alineación oficial del equipo 'F.C. Abrera' en el partido 3 - 2 www.recreativo de huelva.com Alineación oficial del equipo 'www.recreativo de huelva.com' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
F.C. Abrera Alineación oficial del equipo 'F.C. Abrera' en el partido 3 - 5 www.recreativo de huelva.com Alineación oficial del equipo 'www.recreativo de huelva.com' en el partido
Tiene un resultado normal 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,7 % 71,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Abrera

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Abrera va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Chabane Badrani va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Abrera a 2 - 0. Serafín Fuencirio va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Amb 69 minuts jugats, en Pantuflo Tello va augmentar l'avantatge de Abrera a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Serafín Fuencirio del Abrera ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Chabane Badrani va estar a punt de sentenciar el partit al minut 28, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Martí Plana es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

www.recreativo de huelva.com

Goles Goles

  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Un mica després, Ernesto Loyola de www.recreativo va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Ernesto Loyola va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 4 minuts, el www.recreativo va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del www.recreativo va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Ernesto Loyola no va poder controlar.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): www.recreativo van seguir progressant per la banda dreta. Xavi Cufí va tenir la seva oportunitat al minut 72, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del www.recreativo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Carlos Narváez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 25 (Lesión grave): Després de 25 minuts, www.recreativo va veure com el seu jugador Adulfo Escudero havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. José Echecón entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 49 (Evento clima: sol, OK técnico): Ibai Jauregizuria semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.