Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reial Mallorca (435866) - www.recreativo de huelva.com (1588967) » 559029645: T49/J6/X

Liga 559029645 Información oficial sobre el partido 559029645 en Hattrick

26.03.2016 14:20:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / X.2520 (170847)

Reial Mallorca Alineación oficial del equipo 'Reial Mallorca' en el partido 2 - 3 www.recreativo de huelva.com Alineación oficial del equipo 'www.recreativo de huelva.com' en el partido
Diego Cañellas (18') 1 - 0
1 - 1 Josu Velasco Mansilla (28')
1 - 2 Pacià Fàbregues (35')
José Molina (80') 2 - 2
2 - 3 Haníbal Vilasoa (85')
Reial Mallorca Alineación oficial del equipo 'Reial Mallorca' en el partido 2 - 3 www.recreativo de huelva.com Alineación oficial del equipo 'www.recreativo de huelva.com' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Reial Mallorca Alineación oficial del equipo 'Reial Mallorca' en el partido 0 - 5 www.recreativo de huelva.com Alineación oficial del equipo 'www.recreativo de huelva.com' en el partido
Tiene suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reial Mallorca

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador Diego Cañellas de Mallorca, després de 18 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 186 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Mallorca va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en José Molina, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 el Mallorca va posar setge sobre la defensa central visitant però en Altzibar Ulibarren no va estar gens encertat.

www.recreativo de huelva.com

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Josu Velasco Mansilla per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pacià Fàbregues, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de www.recreativo va ser finalitzada des de l'esquerra per Haníbal Vilasoa al minut 85. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ernesto Loyola. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Ernesto Loyola va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del www.recreativo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Conrat del Nuevo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adulfo Escudero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Xavi Cufí de www.recreativo va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Conrat del Nuevo va entrar en el seu lloc.