Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almeida J.T. (771925) - crem de la crem (794229) » 559019635: T49/J10/X

Liga 559019635 Información oficial sobre el partido 559019635 en Hattrick

23.04.2016 14:20:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 10 / X.2341 (170668)

Almeida J.T. Alineación oficial del equipo 'Almeida J.T.' en el partido 2 - 1 crem de la crem Alineación oficial del equipo 'crem de la crem' en el partido
0 - 1 Robert Rotger (41')
Carlos Andrés Amórtegui (44') 1 - 1
Pedro Olivares (69') 2 - 1
Almeida J.T. Alineación oficial del equipo 'Almeida J.T.' en el partido 2 - 1 crem de la crem Alineación oficial del equipo 'crem de la crem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Almeida J.T. Alineación oficial del equipo 'Almeida J.T.' en el partido 2 - 5 crem de la crem Alineación oficial del equipo 'crem de la crem' en el partido
Tiene un resultado normal 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,9 % 2,2 % 81,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almeida J.T.

Goles Goles

  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 del partit, el jugador Carlos Andrés Amórtegui de Almeida va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 120 Minuto 69 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Pedro Olivares al minut 69, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Almeida i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Carlos Andrés Amórtegui del Almeida ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Carlos Andrés Amórtegui va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pierluigi Fattori va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Pierluigi Fattori de Almeida va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Carlos Horroalde de Almeida va abandonar el terreny de joc després de 27 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Alcalde Morales va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 34 (Lesión): El jugador de Almeida Jesús María Girón va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ernesto Faes va entrar en el seu lloc.

crem de la crem

Goles Goles

  • 139 Minuto 41 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Robert Rotger va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Iván Lerdo Sáenz.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del crem que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Emili Pach, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 59, quan en Emili Pach va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): crem va estar a punt d'empatar al 70 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Carlos Cogonbrellas que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor López.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Velardo de crem amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Pedro Sancerre ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.