Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

telefonico (777278) - Patético de Madrid (994412) » 559015197: T49/J6/X

Liga 559015197 Información oficial sobre el partido 559015197 en Hattrick

26.03.2016 14:20:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 6 / X.2262 (170589)

telefonico Alineación oficial del equipo 'telefonico' en el partido 2 - 4 Patético de Madrid Alineación oficial del equipo 'Patético de Madrid' en el partido
0 - 1 Luis Gómez de Espinosa (5')
Juan Bautista Peña (15') 1 - 1
1 - 2 Luis Gómez de Espinosa (58')
Miguel Parodi (76') 2 - 2
2 - 3 Ignasi Fauria (84')
2 - 4 Pasqual Benlliure (88')
telefonico Alineación oficial del equipo 'telefonico' en el partido 2 - 4 Patético de Madrid Alineación oficial del equipo 'Patético de Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
telefonico Alineación oficial del equipo 'telefonico' en el partido 2 - 6 Patético de Madrid Alineación oficial del equipo 'Patético de Madrid' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

telefonico

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Miguel Parodi arribés a peus de Juan Bautista Peña, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a telefonico el 1 - 1.
  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): telefonico equilibrava la balança al minut 76. En Miguel Parodi, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Juan Bautista Peña del telefonico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Raúl Ustariz va entorpir al marcador d'en Roger Camps per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Yerai Mazo Monzón! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Julio Alaminos va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Yerai Mazo Monzón de telefonico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Ustariz de telefonico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Indurain de telefonico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Al minut 78 de partit, el jugador Mario Ordóñez Villa de telefonico es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Patético de Madrid

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): Patético va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Luis Gómez de Espinosa va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 170 Minuto 58 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Luis Gómez de Espinosa al minut 58 va permetre a Patético prendre avantatge per 1 - 2.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Patético va ser finalitzada des de l'esquerra per Ignasi Fauria al minut 84. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 88 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Patético. A fi d'aconseguir el 2 - 4, van tocar-la en curt per tal que Pasqual Benlliure xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pasqual Benlliure ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Álvaro Potestad va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.