Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NACKIO TEAM (801260) - Mas Agusto Que Un Arbusto FC (492382) » 559015131: T49/J3/X

Liga 559015131 Información oficial sobre el partido 559015131 en Hattrick

05.03.2016 14:20:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 3 / X.2261 (170588)

NACKIO TEAM Alineación oficial del equipo 'NACKIO TEAM' en el partido 1 - 2 Mas Agusto Que Un Arbusto FC Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto FC' en el partido
Salvador Gomar (81') 1 - 0
1 - 1 Sergio Ibarrola (87')
1 - 2 Josep Ignasi Balart (88')
NACKIO TEAM Alineación oficial del equipo 'NACKIO TEAM' en el partido 1 - 2 Mas Agusto Que Un Arbusto FC Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NACKIO TEAM Alineación oficial del equipo 'NACKIO TEAM' en el partido 2 - 1 Mas Agusto Que Un Arbusto FC Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,1 % 25,1 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NACKIO TEAM

Goles Goles

  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 els aficionats van embogir quan en Salvador Gomar va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de NACKIO.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): NACKIO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Diego Carlos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del NACKIO van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Óscar Hoyuela, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): NACKIO va fer una substitució al minut 88. Jesús Campion va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Diego Ortega.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Salva Sanz López, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Mas Agusto Que Un Arbusto FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Sergio Ibarrola, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 87.
  • 174 Minuto 88 (Gol de penalti): Josep Ignasi Balart va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 88 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Arbusto va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Julià Salichs, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Julià Salichs de Arbusto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): En Nicolás Fuensalida ocupà el lloc d'en Ernesto Pipó al 7 minuts, dos minuts després que el jugador de Arbusto quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Eustasio Pérez de Colosía es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Gerardo Olmo.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Javier Vázquez, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.