Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Ciudad de Vícar (1371257) - Los Man in Black (1595240) » 559013772: T49/J14/X

Liga 559013772 Información oficial sobre el partido 559013772 en Hattrick

21.05.2016 14:20:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 14 / X.2236 (170563)

C.D.Ciudad de Vícar Alineación oficial del equipo 'C.D.Ciudad de Vícar' en el partido 2 - 1 Los Man in Black Alineación oficial del equipo 'Los Man in Black' en el partido
0 - 1 Romuald Bernaus (39')
Joan Chelet (43') 1 - 1
Joan Chelet (60') 2 - 1
C.D.Ciudad de Vícar Alineación oficial del equipo 'C.D.Ciudad de Vícar' en el partido 2 - 1 Los Man in Black Alineación oficial del equipo 'Los Man in Black' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D.Ciudad de Vícar Alineación oficial del equipo 'C.D.Ciudad de Vícar' en el partido 2 - 2 Los Man in Black Alineación oficial del equipo 'Los Man in Black' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,9 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Ciudad de Vícar

Goles Goles

  • 114 Minuto 43 (Gol de penalti): Després de 43 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al C.D.Ciudad, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Joan Chelet de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 120 Minuto 60 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Joan Chelet al minut 60, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al C.D.Ciudad i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Salva Parreño. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Daniel Berciano de C.D.Ciudad va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Salva Parreño, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Los Man in Black

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Romuald Bernaus va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Luis Urguía va estar a punt de posar per davant a Black amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alberto Ferraz va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Josep Maria Calls no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Roldán Zamarromalo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 77, en un 1 contra 1 amb el porter, però Alberto Ferraz va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Luis Mariñas des de l'esquerra.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Francesc Xavier Ferragut no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.