Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SC Requena (1334663) - celtaa vigoo (1335770) » 559009767: T49/J7/X

Liga 559009767 Información oficial sobre el partido 559009767 en Hattrick

02.04.2016 14:20:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / X.2165 (170492)

SC Requena Alineación oficial del equipo 'SC Requena' en el partido 2 - 0 celtaa vigoo Alineación oficial del equipo 'celtaa vigoo' en el partido
Radu Labiş (24') 1 - 0
Carlos Berrendero (29') 2 - 0
SC Requena Alineación oficial del equipo 'SC Requena' en el partido 2 - 0 celtaa vigoo Alineación oficial del equipo 'celtaa vigoo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SC Requena Alineación oficial del equipo 'SC Requena' en el partido 4 - 0 celtaa vigoo Alineación oficial del equipo 'celtaa vigoo' en el partido
Tiene mala suerte 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Requena

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Corria el minut 24, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. SCRequena s'avançava en el marcador després que en Radu Labiş xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Carlos Berrendero de SCRequena va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José María Castellar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ramón Caseda al minut 53 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Radu Labiş va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SCRequena va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Amando Vello va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Santiago Allue Buiza va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José María Castellar de SCRequena amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En Alfredo Gallinal de SCRequena va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Adrián Zabala va prendre el seu rol al minut 17.

celtaa vigoo

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en David Corders no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Valerià Ahullana estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 253 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Óscar Rubio Sáez quasi redueix la diferència al marcador al minut 60, però una gran estirada d'en Fernando Mauleón va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Quirze Gallostra.