Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

quemabanderasdelbarçanator (437016) - sad real zaragoza (1336877) » 559006698: T49/J10/X

Liga 559006698 Información oficial sobre el partido 559006698 en Hattrick

23.04.2016 14:20:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 10 / X.2110 (170437)

quemabanderasdelbarçanator Alineación oficial del equipo 'quemabanderasdelbarçanator' en el partido 1 - 1 sad real zaragoza Alineación oficial del equipo 'sad real zaragoza' en el partido
0 - 1 Alfonso Milanos (39')
Ivan Tatché (71') 1 - 1
quemabanderasdelbarçanator Alineación oficial del equipo 'quemabanderasdelbarçanator' en el partido 1 - 1 sad real zaragoza Alineación oficial del equipo 'sad real zaragoza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
quemabanderasdelbarçanator Alineación oficial del equipo 'quemabanderasdelbarçanator' en el partido 3 - 2 sad real zaragoza Alineación oficial del equipo 'sad real zaragoza' en el partido
Tiene mala suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,1 % 8,5 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

quemabanderasdelbarçanator

Goles Goles

  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al quemabanderasdelbar una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ivan Tatché, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): quemabanderasdelbar va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ivan Tatché en un 1 contra 1 amb el porter Federico Udaeta, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ebenezer Merino Sancho va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 29 de joc.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de quemabanderasdelbar a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Bartomeu Revés va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Pablo Blanco va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Jordi Antoni Presencia va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

sad real zaragoza

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Alfonso Milanos que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, Jesús Uruabarrena va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Fadel Betouti va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Horacio Martínez Santa de zaragoza es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.